Handige smartphone-accessoires voor op reis

op
Handige smartphone accessoires voor op reis blog
Je smartphone is onmisbaar op vakantie. De reisroute opzoeken, foto’s maken en je avonturen delen met je familie en vrienden: je doet het allemaal met je smartphone. Om het meeste uit je smartphone te halen, hebben wij enkele accessoires voor je op een rijtje gezet die ideaal zijn voor op reis. Zo gaat je smartphone langer mee én maak jij nog mooiere content.

Powerbank

Met een powerbank bij de hand, ga je goed voorbereid op reis. Je wilt natuurlijk niet dat je telefoon opeens uitvalt.

Op reis is een lichte, kleine powerbank zoals de MOJOGEAR MINI EVO daarom ideaal. Zo kan jij altijd je apparaten opladen zonder een zware powerbank mee te nemen. Deze powerbank van 10.000 mAh levert tot 22.5W vermogen en laad je smartphone ongeveer drie keer op, afhankelijk van je telefoon.

Op zoek naar een powerbank met meer vermogen? Dan is de MOJOGEAR MINI XL 20.000 mAh EXTRA FAST powerbank ideaal. Door de hogere capaciteit is deze powerbank wel wat groter en zwaarder dan de MINI EVO. Combineer de powerbank met een USB-C naar Apple Lightning kabel om snelladen via USB Power Delivery voor iPhone te kunnen gebruiken.

Bekijk hieronder een aantal accessoires die perfect samenwerken met de nieuwste GoPro Hero 12 Black.

Mini-statief

Als je mooie beelden wilt schieten van je reis is een statiefje onmisbaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld schokkerige beelden in je video of bewegingsonscherpte in je foto’s. Veel statieven zijn echter te groot of te zwaar om mee te nemen op reis.

Een mini-statief neem je gemakkelijk mee door het kleine formaat en het gewicht. Het geeft je meerdere mogelijkheden voor het maken van mooie content. Maak makkelijker foto’s van jezelf tijdens je solo backpackreis, schiet een time-lapse van de prachtige zonsondergang of maak een groepsfoto met het gehele reisgezelschap.

Een flexibel mini-statief is ook handig op reis. Dankzij de flexibele poten kan je dit statief overal bevestigen: op tafel, om een hek of om een tak. Verzin het maar!

Selfiestick

Een selfiestick is natuurlijk handig voor het maken van selfies, maar dat niet alleen! Zo kan je sommige modellen ook gebruiken als vlog tripod of monopod. Met een wat langere selfiestick kan je spectaculaire beelden maken van de omgeving.

Bevestig je telefoon gemakkelijk op de selfiestick, klap hem volledig uit en steek het in de lucht tijdens je opnamen. Zo heb je helemaal geen drone meer nodig! Bekijk onze favoriete selfiesticks voor op reis.

Bluetooth remote

Als je een mini-statief of selfiestick meeneemt op reis, is het handig om een Bluetooth remote shutter mee te nemen. Verbind je telefoon met de afstandsbediening, zodat je met één druk op de knop een foto maakt. Wel zo handig als je telefoon wat verder weg is terwijl je een foto wil maken. Doei zelfontspanner! Meer weten over Bluetooth remotes? Lees ons blogartikel over het gebruik van een Bluetooth remote shutter of bekijk de video!

Organizer

Als je een mini-statief of selfiestick meeneemt op reis, is het handig om een Bluetooth remote shutter mee te nemen. Verbind je telefoon met de afstandsbediening, zodat je met één druk op de knop een foto maakt. Wel zo handig als je telefoon wat verder weg is terwijl je een foto wil maken. Doei zelfontspanner! Meer weten over Bluetooth remotes? Lees ons blogartikel over het gebruik van een Bluetooth remote shutter of bekijk de video!

Screenprotector

Tijdens je vakantie, backpack reis of city trip gebruik je je smartphone waarschijnlijk intensiever dan normaal. Je bent vaker onderweg en gebruikt je smartphone om bijvoorbeeld de weg te vinden, een leuk restaurantje op te zoeken of een foto te maken. Daarom is de kans op schade of krassen vaak wat groter als je op reis bent. Krassen op je scherm kunnen al ontstaan als er wat zand in je tas is gekomen of doordat je sleutelbos tegen je telefoon aanschuurt. Daarom is het verstandig om voor je reis een screenprotector aan te brengen om je smartphone extra goed te beschermen. Ben je op zoek naar een screenprotector voor je iPhone? Bekijk dan de MOJOGEAR Screenprotector voor iPhone.

Hopelijk kun je met bovenstaande tips goed voorbereid op reis. Veel plezier bij het maken van de gaafste content! Heb je nog vragen? Dan helpen wij je graag verder.

Bekijk de producten op onze webshop

Gerelateerde blogs

  • Vloggen als een pro

    Vloggen als een pro

    Het is een populair fenomeen: vloggen. Bekende vloggers zoals Enzo Knol zijn de nieuwste generatie bekende mensen. Maar hoe moet je nou een goede vlog maken? Welke gear heb je...

    Lees meer
  • Lightpainting met je smartphone

    Lightpainting met je smartphone

    Ben je op zoek naar een leuke en creatieve manier om foto’s te maken met je smartphone? Waarom probeer je lightpainting niet eens uit? Lightpainting is een techniek waarbij je...

    Lees meer