Hoe gebruik je de MOJOGEAR MINI XL 20.000 mAh Powerbank? Alles wat je moet weten!

op
Banner Blog Hoe gebruik je de MOJOGEAR MINI XL 20.000 mAh Powerbank?

Niets is zo vervelend als een lege batterij. Gelukkig kan je stressvolle momenten gemakkelijk voorkomen met een powerbank op zak. Met de MOJOGEAR XL EXTRA FAST 20.000 mAh powerbank laad je je smartphone drie tot acht keer op. Lees meer over het gebruik van de best verkochte MOJOGEAR powerbank. Geen tijd of zin om te lezen? Bekijk de video.

 

Laad meerdere apparaten tegelijk op

De MOJOGEAR MINI XL 20.000 mAh Powerbank beschikt over verschillende poorten zodat je meerdere apparaten tegelijk op kan laden met één powerbank:

  • 2 USB-poorten
  • 1 USB-C Poort
  • 1 Micro-USB Poort

Bij de MOJOGEAR MINI XL wordt een USB-C kabel geleverd, waarmee je de powerbank kan opladen. Je kan de powerbank daarnaast ook opladen met een Micro-USB kabel via de Micro-USB-poort aan de zijkant van de powerbank.

Bekijk hieronder een aantal accessoires die perfect samenwerken met de nieuwste GoPro Hero 12 Black.

Hoe lang duurt het om mijn telefoon op te laden met de powerbank?

Het is afhankelijk van je telefoon of tablet hoe lang het duurt om je apparaat op te laden. De MOJOGEAR MINI XL ondersteunt snelladen tot 3A (18W) om je apparaat nóg sneller op te laden. Ondersteunt jouw apparaat Quickcharge 3.0 (o.a. Samsung, LG & Sony) of USB-Power Delivery (iPhone)? Dan kun je gebruik maken van de snelladen-functie.

Let er echter op dat Apple toestellen alleen snelladen ondersteunen via een USB-C kabel. Met een ‘gewone’ USB-kabel kan je dus geen gebruik maken van deze functie. Met de MOJOGEAR snelladen-set MINI XL laad je je iPhone 14 en ouder of iPad supersnel op.

Kan ik mijn telefoon gebruiken tijdens het opladen van de powerbank?

De MOJOGEAR MINI XL 20.000 mAh powerbank ondersteunt pass-through-charging. Dit betekent dat jij je telefoon gewoon kunt blijven gebruiken tijdens het opladen.

Hoe lang duurt het om de powerbank op te laden?

Het is belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan met het liefst een volle powerbank. Dankzij de grote capaciteit van 20.000 mAh laad je je smartphone 3 tot 8 keer volledig op met de MOJOGEAR MINI XL. Door de grote capaciteit van de powerbank, duurt het een tijdje voordat de powerbank volledig is opgeladen. Afhankelijk van je stroomadapter, duurt het tussen de 5 en 10 uur. Het opladen van de powerbank start zodra je de stroomadapter in het stopcontact stopt, het is niet nodig de aan/uit-knop in te drukken. Aan de zijkant van de powerbank zitten 4 lampjes, waarop je kan zien hoe vol de batterij van je powerbank is.

Gerelateerde blogs